Wonen

(Ver)bouwen doe je minimaal drie keer voordat je precies hebt wat je wilt. Een veel gehoorde uitspraak die omslachtig werkt en zonde is van het geld. Met een doordacht plan kun je je huis met optimale feel-good interieur in één keer bewerkstelligen. Dit willen we voor iedereen bereikbaar maken.

Soms heb je alleen een gesprek en wat ideeën (Small) nodig een andere keer lijkt het toch echt nodig om van A tot Z een plan te maken (Extra Large). We stellen een stappenplan op waar je direct mee aan de slag kunt. Zo houd je overzicht en kosten inzichtelijk. Hierbij maken we samen met jou interieur architectuur uit hergebruikte, ecologische en standaard (prefab) oplossingen aangevuld met de meubels en spullen die je al hebt en die je nieuw wilt aanschaffen om jouw huis jouw thuis te maken. Jij staat hierin centraal dus kies je plan naar wens! Wil jij je plannen beginnen:

  • Zonder mis-aankopen een levensloop bestendig plan
  • met de overtuiging dat een plan gemaakt met aandacht, alles mooier maakt
  • door duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik als standaard te nemen
  • om je eigen plek te creëren van waaruit je ook de samenhang met de buurt en omgeving optimaal inzet
  • zonder verdere verplichtingen voor aanschaf producten of adviezen: volledig onafhankelijk
  • door de ruimte altijd een afspiegeling van jouw identiteit te maken, waarin je ten volle je ambities kunt uitleven….
  • door actuele kennis en innovaties te bundelen met jouw ideeën tot tijdloos en blijvend basisconcept, dat tegelijkertijd met snel veranderende wensen ook eenvoudig (flexibel) aanpasbaar is.

dan zijn wij de juiste partij voor jou. Wilt je weten wat een plan inhoud klik op de onderstaande voorbeeldfoto´s. Uiteraard kun je altijd afwijken en een andere weg bewandelen, neem dan contact op.

Klik hier voor meer informatie over de DO’s en DONT’s om met een interieur-archtitect in zee te gaan.