Dit is wat je kan verwachten van een MEDIUM PLAN:

Snelle, betaalbare, no-nonsense interieurarchitectuur voor wonen en werken. Een professionele aanpak naar geluk in jouw leefomgeving voor een betaalbare prijs. Jouw project, groot of klein gaat direct goed van start. Snel een schets, of een praatplan en … aan de slag! Hoe doen we dit?

  1. We sturen je een vragenlijst op zodat we inzicht krijgen in jouw vraag. Hierbij vragen we ook een duidelijke plattegrond en wat informatie over maten en bezonning etc.
  2. Vervolgens is het de vraag of je graag live een afspraak maakt of dat je online het advies wenst te krijgen. Woon je ver weg (dan nemen we hierover contact met je op).
  3. Na invulling van de vragenlijst nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Daardoor verloopt onze afspraak efficiënter immers zijn beide partijen al op temperatuur.
  4. Voor onze afspraak hebben we jouw wensen vertaald in een feel-good plan waarbij we jouw lifestyle in de gewenste ruimte(s) inpassen, bespreken we e.e.a. met jou. Dit wordt verder uitgewerkt bij ons op kantoor in een overzichtelijke opzet* die je kunt gebruiken als basis voor je bouwplannen waarin vervat:

-een plattegrond op A3 formaat (digitaal)

-ondersteund met de nodige 3D schetsen en, sfeer- en referentieplaatjes

-een globale kostenindicatie

Na ontvangst van je feel-good plan weet je wat je te doen staat….Besluit je voor een 2DOitYourself dan heb je een goede basis in handen. Heb je geen tijd, zin of wil je alles perfect volgens plan, dan kunnen we het turn-key voor je uitvoeren. Het vervolg bieden we je op maat aan maar om je nu niet met info te over spoelen, vertellen we je graag meer hierover als de tijd rijp is. (link naar vervolgstappen voor de nieuwsgierige mens)

*Indien er geen plattegrond is meten wij eea op en maken al een plattegrond vanaf 50€.

METEEN DOOR

 

Aanvragen

Je vult onze online vragenlijst in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

 

Intake gesprek

Tijdens deze afspraak brengen we jouw wensen verder in kaart en bespreken we mogelijke oplossingen.

Aan de slag

Je hebt snel een schets en een duidelijk plan. Zo kun je direct onbekommerd aan de slag