Een jaren 60 woning aanpassen naar de huidige eisen en wensen. Comfort en woongenot begint met ruimten onderling te verbinden… Tijdens dit project is gewerkt met een large plan.

Door ruimte te winnen op zolder (dakkapel) en in de kelder, wordt de hele woning optimaal benut en hoeft er niet aangebouwd te worden….

3D beelden maken inzichtelijk hoe ruimten worden ingedeeld. Aangevuld met materiaal en product keuzen voorzien van een kostindicatie kun je aan de slag.

Dit is wat je kunt verwachten van een LARGE PLAN:

Snelle, betaalbare, no-nonsense interieurarchitectuur voor wonen en werken. Een professionele aanpak naar geluk in jouw leefomgeving voor een betaalbare prijs. Jouw project, groot of klein gaat direct goed van start. Snel een schets, of een praatplan en … aan de slag! Hoe doen we dit?

  1. We sturen je een vragenlijst op zodat we inzicht krijgen in jouw vraag. Hierbij vragen we ook een duideliike plattegrond en wat informatie over maten en bezonning etc. 
  2. Vervolgens is het de vraag of je graag live een afspraak maakt of dat je online het advies wenst te krijgen. Woon je ver weg (dan nemen we hierover contact met je op).
  3. Na invulling van de vragenlijst nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Daardoor verloopt onze afspraak efficiënter immers zijn beide partijen al op temperatuur.
  4. Voor onze afspraak hebben we jouw wensen vertaald in een feel-good plan waarbij we jouw lifestyle in de gewenste ruimte(s) inpassen, bespreken we e.e.a. met jou. Dit wordt verder uitgewerkt bij ons op kantoor in een overzichtelijke opzet* die je kunt gebruiken als basis voor je bouwplannen waarin vervat:

-een plattegrond op A3 formaat (digitaal)

-ondersteund met de nodige 3D schetsen en, sfeer- en referentieplaatjes

-een beknopte werkomschrijving en een lijst met voorgestelde producten v.v kostenraming

-samen gevat tot een totaalbeeld hoe jouw feel-good omgeving er uit ziet!

Na ontvangst van je feel-good plan weet je wat je te doen staat….Besluit je voor een 2DOitYourself dan heb je een goede basis in handen. Heb je geen tijd, zin of wil je alles perfect volgens plan, dan kunnen we het turn-key voor je uitvoeren. Het vervolg bieden we je op maat aan maar om je nu niet met info te over spoelen, vertellen we je graag meer hierover als de tijd rijp is. (link naar vervolgstappen voor de nieuwsgierige mens)

*Indien er geen plattegrond is meten wij e.e.a. op en maken al een plattegrond vanaf 50€.

METEEN DOOR

Om deze grote vrijstaande woning tot feel-good plek voor 2 personen te maken zijn lange zichtlijnen essentieel, i.c.m een 2.40m  hoog plafond nog een hele uitdaging

Door verschillende plekken te maken met een specifiek gebruik is de hele woning nuttig gebruikt met een stilte plek die middels glas gescheiden wordt; apart maar wel bij elkaar in beeld. Inzichtelijk gemaakt door 3d beelden,

In te zetten producten overzichtelijk opgesomd onder elkaar met links waar je nog eens rustig extra inspiratie op kunt doen en zeker weet dat je straks de goede spullen aanschaft en voor welke prijs, zo houd je de regie over je verbouwing.

Een plan voor een penthouse maken op de 9de verdieping moet vooral aan één eis voldoen; het uitzicht naar buiten moet vrij zijn, zonder dat je het gevoel hebt in een vitrine te wonen.

Ruimten verbinden met glas zodat de vide er voor zorgt dat de bewoners als ze de trap gebruiken elkaar sowieso zien.

Materialen worden inzichtelijk gemaakt net als de productkeuzes. De voorgestelde meubels en verlichting kan in alle rust nog eens nagekeken worden en waar nodig aangepast naar eigen smaak

Aanvragen

Je vult onze online vragenlijst in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

Intake gesprek

Tijdens deze afspraak brengen we jouw wensen verder in kaart en bespreken we mogelijke oplossingen.

Aan de slag

Je hebt snel een schets en een duidelijk plan. Zo kun je direct onbekommerd aan de slag