Een vrijstaande woning in een landelijke omgeving ombouwen tot een modern onderkomen met een ruime woonkeuken. De grote trap en open ruimte wordt doorgetrokken naar de zolder om de openheid te benadrukken.

Dit is wat U kan verwachten van een EXTRA LARGE PLAN:

Snelle, betaalbare, no-nonsense interieurarchitectuur om in te wonen. Een professionele aanpak naar geluk in jouw leefomgeving voor een betaalbare prijs. Jouw project, groot of klein gaat direct goed van start. Snel een schets, of een praatplan en … aan de slag! Hoe doen we dit? We sturen je een vragenlijst op zodat we inzicht krijgen in jouw vraag. Hierbij vragen we ook een duidelijke plattegrond en wat informatie over maten en bezonning etc. Vervolgens is het de vraag of je graag live een afspraak maakt of dat je online het advies wenst te krijgen. Woon je ver weg (dan nemen we hierover contact met je op). Na invulling van de vragenlijst nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Daardoor verloopt onze afspraak efficiënter immers zijn beide partijen al op temperatuur. Voor onze afspraak hebben we jouw wensen vertaald in een feel-good plan waarbij we jouw lifestyle in de gewenste ruimte(s) inpassen, bespreken we e.e.a. met jou. Dit wordt verder uitgewerkt bij ons op kantoor in een overzichtelijke opzet* die je kunt gebruiken als basis voor je bouwplannen waarin vervat:

 

  • een plattegrond op A3 formaat (digitaal)
  • ondersteund met de nodige 3D schetsen en, sfeer- en referentieplaatjes
  • een beknopte werkomschrijving en een lijst met voorgestelde producten
  • samen gevat tot een totaalbeeld hoe jouw feel-good omgeving er uit ziet!
  • kostenraming

Na ontvangst van je feel-good plan weet je wat je te doen staat…   Vervolgens kunnen we de plannen uitwerken zodat ze geschikt zijn voor een bouwaanvraag, voor de installatie van de verlichting, natte ruimten uitwerken tot op tegelniveau zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Daarna kunnen we ook nog belangrijke zaken voor het maatmeubilair uitwerken maar ook een volume studie voor de tuin maken. Zo vormen de werkzaamheden de weg om tot een prachtig totaalconcept te komen voor jouw leefomgeving waarin jouw persoonlijke wensen met aandacht zijn ingepast. Wij kijken ook altijd naar het grote geheel om te zien of er in combinatie met buren of buurtgenoten nog interessante kansen  zijn te ontwerpen.  Dus niet alleen een duurzaam ontwerp qua materialen maar ook qua samenhang in de wijk en flexibel & aanpasbaar zodat plannen zich keer op keer laten aanpassen. Dit traject bieden we je op maat aan. Als we op voorhand weten dat we sommige werkzaamheden kunnen koppelen dan kan dat ons veel dubbel werk schelen en dit vertaald zich dan ook in de prijs van het ontwerp.   *Indien er geen plattegrond is meten wij e.e.a. op en maken een plattegrond al vanaf 50€.

METEEN DOOR

Drie verdiepingen samen voegen? Het souterrain en de begane grond worden door middel van een aanbouw met trap op elkaar aangesloten om de leefruimte samen te voegen. De eerste verdieping wordt door verlichting in het trappenhuis verbonden aan de andere verdiepingen.

Twee verdiepingen tellend appartement met prachtig uitzicht tot een heerlijke leefruimte vormen waarbij levensloopbestendigheid geborgd is. Hier hebben we alle facetten van de bouw doorlopen van eerste schets tot de begeleiding uitvoer in een extra large plan.

Een serre aan een woonkamer zowel optisch alsook in het gebruik op een logische wijze in elkaar laten overlopen: onderzoeken door schetsen hoe men leeft en vervolgens zorgen d.m.v. werktekeningen dat het juist gebouwd wordt en de uitvoer netjes gebeurd.

Voor deze twee onder één kap woning hebben we samen met het echtpaar wat er in komt te wonen goed gekeken waar hun ruimte behoefte het meest naar toe ging. Dit heeft geleid tot een realisatie van een wellness-gedeelte op de verdieping met een groot kantoor-inclusief archief. Bovendien is de zolder een volwaardig logeer verdieping geworden met eigen natte ruimten. De trap hebben we als één meubel ontworpen.

Aanvragen

Je vult onze online vragenlijst in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

Intake gesprek

Tijdens deze afspraak brengen we jouw wensen verder in kaart en bespreken we mogelijke oplossingen.

Aan de slag

Je hebt snel een schets en een duidelijk plan. Zo kun je direct onbekommerd aan de slag