Dit is wat je kan verwachten van een SMALL PLAN:

Snelle, betaalbare, no-nonsense interieurarchitectuur voor wonen en werken. Een professionele aanpak naar geluk in jouw leefomgeving voor een betaalbare prijs. Jouw project, groot of klein gaat direct goed van start. Snel een schets, of een praatplan en … aan de slag! Hoe doen we dit?

  1. We sturen je een vragenlijst op zodat we inzicht krijgen in jouw vraag. Hierbij vragen we ook een duidelijke plattegrond en wat informatie over maten en bezonning etc.
  2. Vervolgens is het de vraag of je graag live een afspraak maakt of dat je online het advies wenst te krijgen. Woon je ver weg (dan nemen we hierover contact met je op).
  3. Na invulling van de vragenlijst nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Daardoor verloopt onze afspraak efficiënter immers zijn beide partijen al op temperatuur.
  4. In de dit plan helpen we je op weg met een schets of simpelweg de mogelijk- en onmogelijkheden doornemen. Jij bepaalt waar we het over hebben. Van een nieuwe badkamer tot de structuur van een complete woning.
  5. Eea wordt ter plekke uitgewerkt in een schets of stappenplan.
  6. Na ontvangst van je feel-good plan weet je wat je te doen staat….

Besluit je voor een 2DOitYourself dan heb je een goede basis in handen. Heb je geen tijd, zin of wil je alles perfect volgens plan, dan kunnen we het turn-key voor je uitvoeren. Het vervolg bieden we je op maat aan maar om je nu niet met info te over spoelen, vertellen we je graag meer hierover als de tijd rijp is. (link naar vervolgstappen voor de nieuwsgierige mens) *Indien er geen plattegrond is meten wij e.e.a. op en maken al een plattegrond vanaf 50

METEEN DOOR

Aanvragen

Je vult onze online vragenlijst in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

Intake gesprek

Tijdens deze afspraak brengen we jouw wensen verder in kaart en bespreken we mogelijke oplossingen.

Aan de slag

Je hebt snel een schets en een duidelijk plan. Zo kun je direct onbekommerd aan de slag