In dit kantoor is overzicht belangrijk evenals de wisselwerking tussen binnen en buiten. De opzet van het ontwerp is toe te passen op verschillende verdiepingen in dit pand. Hier is te werk gegaan met een Large plan.

De wanden van de opgangen zijn voorzien van kasten, deze bieden ruimte aan het personeel om persoonlijke spullen kwijt te kunnen. Tevens zijn de kasten een scheiding tussen twee vloervlakken. De kasten bieden privacy, maar ook openheid bieden doordat er doorheen gekeken kan worden.

Dit is wat je kan verwachten van een LARGE PLAN:

Snelle, betaalbare, no-nonsense interieurarchitectuur voor wonen en werken. Een professionele aanpak naar geluk in jouw leefomgeving voor een betaalbare prijs. Jouw project, groot of klein gaat direct goed van start. Snel een schets, of een praatplan en … aan de slag! Hoe doen we dit?

  1. We sturen je een vragenlijst op zodat we inzicht krijgen in jouw vraag. Hierbij vragen we ook een duidelijke plattegrond en wat informatie over maten en bezonning etc. 
  2. Vervolgens is het de vraag of je graag life een afspraak maakt of dat je online het advies wenst te krijgen. Woon je ver weg (dan nemen we hierover contact met je op).
  3. Na invulling van de vragenlijst nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Daardoor verloopt onze afspraak efficiënter immers zijn beide partijen al op temperatuur. 
  4. Voor onze afspraak hebben we jouw wensen vertaald in een feel-good plan waarbij we jouw lifestyle in de gewenste ruimte(s) inpassen, bespreken we eea met jou.
  5. We gaan dit feel-good plan met een aantal afgevaardigden uit jullie organisatie met behulp van een beknopte morfologische kaart, bespreken om jullie werkomgeving te optimaliseren. Dit wordt verder uitgewerkt bij ons op kantoor in een overzichtelijke opzet* die je kunt gebruiken als basis voor je bouwplannen waarin vervat:

-een plattegrond op A3 formaat (digitaal)

-ondersteund met de nodige 3D schetsen en, sfeer- en referentieplaatjes

-een beknopte werkomschrijving en een lijst met voorgestelde producten v.v kostenraming

-samen gevat tot een totaalbeeld hoe jouw feel-good omgeving er uit ziet!

-een plan wat breed binnen de organisatie gedragen wordt

Na ontvangst van je feel-good plan weet je wat je te doen staat….Besluit je voor een 2DOitYourself dan heb je een goede basis in handen. Heb je geen tijd, zin of wil je alles perfect volgens plan, dan kunnen we het turn-key voor je uitvoeren. Het vervolg bieden we je op maat aan maar om je nu niet met info te over spoelen, vertellen we je graag meer hierover als de tijd rijp is. (link naar vervolgstappen voor de nieuwsgierige mens)

*Indien er geen plattegrond is meten wij e.e.a. op en maken een plattegrond al vanaf 50€.

METEEN DOOR

In dit pand was de multifunctionaliteit belangrijk, verschillende partijen namen deel aan dit project. Vast meubilair van ECO plex wordt vervaardigd door een van de huurders, een meubelmaker.

In de 3d impressie is te zien dat de werkplekken klein en flexibel zijn. Tevens is het raster in het plafond gebruikt om brandvertragende doeken doorheen vlechten, waardoor kleine goed verlichte displays ontstaan.

Aanvragen

Je vult onze online vragenlijst in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

Intake gesprek

Tijdens deze afspraak brengen we jouw wensen verder in kaart en bespreken we mogelijke oplossingen.

Aan de slag

Je hebt snel een schets en een duidelijk plan. Zo kun je direct onbekommerd aan de slag