Een kerk waarin een complete glazen toren geplaatst is. Rondom glas op iedere verdieping, met een open kantoor verdieping onder het schip. We hebben overal gepoogd om zoveel mogelijk de connectie met de kerk en haar ruimtelijkheid te behouden. De glas zijde hebben we allen in tact gelaten. Hierdoor zijn de pantry’s vrij op de verdiepingen geplaatst waardoor de rug van de meubels net zo mooi als de voorkant moet zijn. De werkplek biedt opberggelegenheid aan in de poten van de tafel, zonder extra ruimte te verliezen. En door verplaatsbare wandelementen te plaatsen blijft het een grote open ruimte, maar heb je toch je eigen werkplek.Om het groen deel uit te laten maken van het meubels is er voor de gekozen om de planten in de meubels te verwerken. In dit extra large plan is er gekozen om op een aantal plaatsen, waaronder de vergadertafel, authentieke elementen terug te laten komen.
Dit is wat U kan verwachten van een EXTRA LARGE PLAN:
Interieurarchitectuur die je werkomgeving en het geluk van de gebruiker optimaliseert. Een professionele aanpak naar geluk in jouw leefomgeving voor een betaalbare prijs. Dit doen we door te beginnen met je een vragenlijst toe te sturen zodat we inzicht krijgen in jouw vraag. Hierbij vragen we ook een duidelijke plattegrond en wat informatie over maten en bezonning etc. Na invulling van de vragenlijst nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Daardoor verloopt onze afspraak efficiënter immers zijn beide partijen al op temperatuur. Voor onze afspraak hebben we jouw wensen vertaald in een feel-good plan waarbij we jouw input in de plannen hebben ingepast en bespreken we e.e.a. met jou. Tevens hebben we dit ook onderbouwd met een kostenraming. Met een aantal mensen die een doorsnede weergeven van de organisatie gaan we dan kijken hoe het plan beter op de wensen vanuit de organisatie kan worden toegespitst. Door met een uitgebreide morfologische kaart (soort multiple choice met beelden) te werken heeft iedereen een stem en wordt het ontwerp gedragen binnen de organisatie. Op deze manier hebben de plannen bij uitvoer de grootste kans op succes. Immers wij zijn succesvol als de gebruikers zich happy voelen in hun nieuwe werkomgeving. Daarna wordt deze informatie verder uitgewerkt bij ons op kantoor in een overzicht die je kunt gebruiken als basis voor je bouwplannen waarin vervat: -een plattegrond op A3 formaat (digitaal) -ondersteund met de nodige 3D schetsen en, sfeer- en referentieplaatjes -een beknopte werkomschrijving en een lijst met voorgestelde producten -samen gevat tot een totaalbeeld hoe jouw feel-good omgeving er uit ziet!

Vervolgens kunnen we de plannen uitwerken zodat ze geschikt zijn voor een bouwaanvraag, voor de installatie van de verlichting, natte ruimten uitwerken tot op tegelniveau (zodat niets aan het toeval wordt overgelaten). Daarna kunnen we ook nog belangrijke zaken voor het maatmeubilair uitwerken maar ook een volume studie voor de tuin maken etc. Zo vormen de werkzaamheden de weg om tot een prachtig totaalconcept te komen voor jouw omgeving waarin jouw persoonlijke wensen met aandacht zijn ingepast. Wij kijken ook altijd naar het grote geheel om te zien of er in combinatie met buurt of nabij gelegen bedrijven nog interessante kansen zijn te ontwerpen (denk eens aan de bedrijventerrein zonder restaurant). Dus niet alleen een duurzaam ontwerp qua materialen maar ook qua samenhang in de omgeving en flexibel & eenvoudig verplaatsbaar, zodat de plannen zich keer op keer laten aanpassen. Dit traject bieden we je op maat aan. Als we op voorhand weten dat we sommige werkzaamheden kunnen koppelen dan kan dat ons veel dubbel werk schelen en dit vertaald zich dan ook in de prijs van het ontwerp.    

*Indien er geen plattegrond is meten wij e.e.a. op en maken een plattegrond al vanaf 50€. 

 

METEEN DOOR

Bij dit kantoor was het een opgave om een authentiek pand om te vormen tot een moderne werkplek. De entree biedt direct een heldere oriëntatie door de lange zichtlijn naar de terrassen waarachter het nieuwbouw gedeelte zich bevindt. Het klassieke pand is met authentieke materialen gerenoveerd en alle nieuwe bouwdetails en toevoegingen zijn in moderne strakke, goed leesbare vormtaal toegevoegd. De trap op de begane grond komt uit op een loopbrug die de achterliggende ontspanningsruimten verbind met de voorliggende kantoren. Door de kantoren van de partners op transparante wijze in te richten, blijft de ruimte één geheel. Zo kan het secretariaat ongestoord doorwerken als de directie overlegd.
Het nieuwe werken invoeren brengt naast akoestische uitdagingen ook allerlei andere wensen naar boven. Na uitvoerige overleg rondes is het programma van eisen tot stand gekomen om tot een realisatie te komen waarin allen zich happy voelen. Teamondersteunend bouwen levert meer op dan alleen een mooi beeld; mensen optimaal tot uiting laten komen is het vooropgestelde doel. Configuratie van de werkplekken is eindeloos te combineren. Overleggen achter gesloten deuren kan wenselijk zijn op de werkvloer maar in een transparante organisatie gebeurd dit wel achter glas. Het management wilde samen in een ruimte plaatsnemen: direct verbonden met de pantry, de ontvangst vanuit belendende school. De sta-werkplek geldt tevens als overloop vanuit de pantry.

Aanvragen

Je vult onze online vragenlijst in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

Intake gesprek

Tijdens deze afspraak brengen we jouw wensen verder in kaart en bespreken we mogelijke oplossingen.

Aan de slag

Je hebt snel een schets en een duidelijk plan. Zo kun je direct onbekommerd aan de slag