Vrijstaande woning Overbetuwe

Deze woning in Overbetuwe heeft een heerlijke tuin over de gehele lengte. Vanuit ieder vertrek zie en ervaar je de tuin. Doordat de tuin in de zomer als een gespiegelde woning werkt, was het eenvoudig wat ons te doen stond. Veel licht naar binnen brengen en her en der wat meer intimiteit verkrijgen oa door gebruik te maken van een donker verlaagd plafond waarin verlichting en rails t.b.v. het kantoor verwerkt zijn. De kinderen speelden in dit ontwerp een belangrijke rol die, niet onbelangrijk, naast het “thuis werk kantoor” hun plekje hebben. Met de inzet van de eettafel gecombineerd met een grote kast waarachter in een handomdraai alle troep aan het zicht kan worden ontrokken, is er zonder nieuwe muren te plaatsen, een heel duidelijk leesbare indeling gemaakt.