Woning Over-Betuwe

In onze Lingewaardse woning hebben we bij de bouw gekeken naar ruimtelijke oplossingen om werk en privé te kunnen combineren alsook te scheiden. Het kantoor op de begane grond is verbonden met de woonkamer d.m.v. plafondkasten, die door de gehele woning terug komen. Tevens is het kantoor zichtbaar verbonden met de bovenliggende keuken en eetkamer door middel van een vide die met glas is dichtgezet om ongestoord te kunnen werken terwijl het gezin thuis is. We hebben af bouw zoveel mogelijk standaard afgenomen van de project ontwikkelaar en hierop doorgeborduurd. De woning heeft jaren als showroom-woning gewerkt om te tonen hoe je met kleine ingrepen typische nieuwbouw kwalen, eenvoudig kunt wegwerken. Vind je het leuk om te zien of de door ons gekozen oplossingen ook voor jou woning of kantoor kunnen werken…kom eens langs voor een bakkie (wel even vooraf af spreken svp)

Tot snel!

Projectfotos