Kantine/ ontmoetings ruimte Zanten BV

De kantine van Zanten BV betrof echt een jaren ’70 interieur voorzien van een houten plafond en vouwwand. Het hout hebben we hergebruikt voor de afwerking van de muren boven het oorspronkelijk plafond. De kantine ligt op een parkeerterrein tussen de andere industrie; op de hoeken zijn plantenbakken geplaatst om met het groen het interieur een vriendelijker karakter te geven. De klassieke bar/ uitgifte balie heeft het niet overleefd en is vervangen door een keuken met lange wandopstelling die tevens als buffet dienst kan doen. Lange zichtlijnen & stoere afwerking Een ontmoetingsruimte annex kantine waarbij samen met de eigenaar gekeken is om op een zo doeltreffende mogelijke manier het industriële karakter van de ruimte in te zetten. Informele zit- en werkplek Doordat de kantine niet alleen een plek is om te lunchen en je koffie te halen hebben we ook een woonkamer ingepast, die op een speelse manier door verrijdbare spanpanelen van de rest van de ruimte is af te scheiden. Er zijn verschillende zit- en sta plekken gecreëerd zodat allerhande gebruik mogelijk is. Kantoor meets kantine Het kantoor wordt verlengd en heeft er een extra vergader en overleg ruimte bij gekregen.

Projectfotos