Boerderij Lingewaard

Voor deze boerderij die in het buitengebied in Lingewaard gelegen is hadden we de opdracht om van twee zelfstandige woningen, één huis te maken. De opdrachtgever woonde al in één van beiden huizen en naast een complete verbouw hebben we diverse doorbraken moeten realiseren. Ook hebben we de bestaande woning een grondige update gegeven zodat bieden ruimten een aanvulling op elkaar zijn en niet een herhaling van functies. De omliggende tuinen zijn optimaal naar binnen getrokken door het plaatsen van een nieuwe stalen pui op het zuiden en langere zichtlijnen zowel intern als naar buiten toe te bewerkstelligen. Contrast tussen beiden woningen is extra verkregen door gebruikmaking van twee verschillende vloeren. In het nieuwe gedeelte is gespaand een witte beal mortex vloer aangebracht; duurzaam en een geweldige lichtbrenger. Het eindresultaat is een luxe woning waarin geleefd mag worden.